Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót az Összefogás Párt XVIII. kerület pestszentimrei:
Nagy Katalin képviselőjelölt oldalán 

      Rendszerváltás óta vállalkozóként dolgozom. Induláskor Édesapám, a hosszú munkaviszonyában megspórolt pénzéből vásárolt egy bélyegzőkészítésre alkalmas eszközt. Mivel én a nyomdaiparban töltöttem több évet, használni tudtam a gépet. Felismertem a rendszerváltás jelentőségét, és el tudtam kezdeni a vállalkozást. A testvérem könyvelésben dolgozott, ő is átlátta, hogy a vállalkozóknak könyvelőre lesz szükségük. Összefogtunk, így indultunk el. A kezdeti fellendülést megtorpanás követte, az állami intézkedések folytán. Ma már a vállalkozók komoly nehézségek árán tudnak talpon maradni, vagy eladósodnak, vagy alkalmazottaikat kénytelenek elküldeni.

A gyárainkat lebontották, széles néptömegek maradtak munkahely nélkül. Nem csak munka nélkül, jövedelem nélkül. Tartalékot eddig sem tudtak képezni. A nyugdíjkorhatárt emelik, úgy hogy esélyünk sincs arra, hogy addig is legyen jövedelmünk. Ezt meg kell állítani! Az eddigi intézkedésekben nem látom ezeknek megnyugtató megoldását. Először az Összefogás Pártban hallottam számomra értékelhető javaslatokat, ezért csatlakoztam a párthoz. Azért, hogy hangot tudjak adni javaslataimnak, és a problémák feltárásán túl, megoldást is kereshessek, mutathassak.


Célom, hogy: 1. A gazdaság kifehérítése elinduljon, és stabillá váljon. 2. A korrupció minimálisra csökkenjen. 3. Legyen egy olyan erő a parlamentben, aki a mindenkori kormányon lévő pártot konstruktívan segíti, és törekszik arra, hogy a lakosság jogoskérései elintézésre kerüljenek.

 Tetszik a párt munkájában, hogy alulról építkezik, a kisember problémáit meghallgatja ezért jól ismeri.
Budapest nagyon fontos számunkra, hiszen itt élünk a város peremén. Egészen pontosan a Dél-pesti régióban.  Pestszentimrének gyakorlatilag nincs ipara, a körülvevő kerületek bevásárló központjait pedig a nyakunkra építették. A kiskereskedőket ezzel ellehetetlenítették. Az átmenő forgalom rajtunk keresztül zajlik. Ezek minden nehézsége a lakosságra hárul. 


       A M0-ás az M5-ös autópálya és a 4-es főút torkolatánál vagyunk. Ferihegyi Repülőtér is 5 km-en belül van, de ezen adottságok előnyeinek kihasználása helyett, csak a hátrányait szenvedjük. Zaj, por stb. Fő útjainkat a rendszerváltás óta csak foltozzák, nem újították fel. Buszmegállók rendezetlenek, rendetlenek. A szennyvíz csatorna hiánya pedig XXI században már nem megengedhető. XXI. században a környezetvédelemre óriási szükség van. Kertjeinket tönkretették az emésztőgödrök. 


      Most éreztem úgy, hogy meg kell szólalnom. Van tennivaló mindenütt. 


     Itt a vállalkozói létemben csak mondani tudom a problémákat, a kiútért tenni nem áll módomban. 


      Úgy gondolom, ha Pestszentimre életében először heyben lakó képviselője van a parlamentben, akkor nagyobb az esély arra, hogy rengeteg imrei és lőrinci probléma megoldást nyerjen.

 

google