Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért nem kell, nekik az ország vezetőinek az iskolázott köznép. Még mindig az oktatás.

2013.03.28

Még mindig az oktatás.

Komolyan gondolják azt, hogy jó az ha a köznép iskolázatlan?

Legfeljebb 6 általánosa van (talán írni olvasni és alapszámolási műveletet tudja). Az iskola  később kezdésével és az ismétlésekkel, kb 6-ig jutnak el, mert akkor már 16 évesek és nem kötelező az iskola. Addig is az osztálytársaik még kicsik mellettük. Másképp működnek  a hormonjaik, mert sokkal idősebbek, mint akik normál módon és időben járnak iskolába. Ilyen van néhány  gyerek az osztályban, ők a hangadók, a meghatározók. Nekik van "hitelük" " tapasztalatuk" gondolják a többiek. Az nem számít, hogy ők a BUTÁK , a fizikai erőfölény náluk van. A tanítók és a tanárok már nem bírnak velük, mert a kétféle esetleg hámféle korosztály van egy évfolyamban, számukra kezelhetetlenné válik az osztály. Manapság kevés az a tanár aki felkészült arra, hogy több korosztályt egy teremben tanítson. Ráadásul ugynazt a tananyagot. Egyik már tudja, mert megtanulta, a másik mást tud, mert azt jegyezte meg, a harmadiknak pedig teljesen elölről kell a  tananyagot leadni mert ő normál ütemben tanul. Bizony nem kis feladat. Ezért aztán "magántanulók" lesznek a osztályismétlős nebulók. Itt már nincs állami ellenőrzés, mert csak papíron tanulnak, valóságban nem. Ezek a gyerekek lesznek a segélyesek, a bűnözök, a korai családalapítók a sok gyrekesek, hogy legyen miből tengődjön a sok éhes ember a környezetében.

Megetetik velük azt, hogy nagyon jó, hogy legjobb az egykulcsos az adózás magyarországon.

Igen egy kulcs az igazságos? 16%? Mit tud ő róla? Semmit mert nem is tud %-ot számolni.

Együgyü barátom szerint igen igazságos mert mindenki egyformán fizet 16%-ot. A gazdagabb többet a szegény pedig kevesebbet.

Nézzük megy hogyan néz ki a valóságban:

együgyü barátom keres 100.000,- azaz százezer forintot 16%-a 16.000,- Tizenhatezer forint:marad 84.000,- forint

ebből a pénzből tartja el a családját. Vagyis tengődnek.

Viszont a jólkereső ismerős keres 1 millió forintot 16%-a 160.000,- azaz Százhatvanezer forint. (világos ő sokkal többet adózik) neki marad 840.000,- azaz Nyocszáznegyvenezer forint.

Jól látják ebből a pénzből már egy kissé nagyobb családot is el lehet tartani.

Így néz ki az egyenlőség.16%-a

Nem fűződik érdeke az ország vezetésének a sok jól képzett ember legyen az osrszágban. Rontaná az esélyüket a következő választásokon.

Hosszú időre meghatárzó lesz ez a köznép tömeg jelenléte. Nehezen fognak ezek az embereknek a gyerekei, unokái kikerülni ebből a közegből, ebből a negatív spirálból ki jönni. Nem kell "Hárlemet" (gettót) csinálni hiszen az egész ország területére szét vannak "teríteve".

Az ország vezetése pedig így fog bebetonozódni a hatalom birtoklásába.

K

"Mi elhiszünk minden vásári attrakciót! elhisszük a télapót, a húsvéti nyulat, a rezsicsökkentést. Igaz, hogy előtte emeleték a telefonszámlát, az ÁFÁ-t, a szegények SZJA-ját, a jövedéki adókat, csekkadót vezettek be. Kummunális adó néven bevezették az ingatlanadót.  Vízfogyasztáson alapuló csatornadíjat (csatorna helyett csak a díjfizetés van). Itt a tandíj, aminek persze más a neve. Havi szinten 10-15 ezret  sőt többet raboltak ki egy átlagember zsebéből. Most meg pár ezer forintos rezsicsökkentést adnak (meddig persze?). Mi meg hálálkodunk és vakulunk."

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.