Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Online pénztárgépek bevezetése

2013.05.25

Most a célpont a 180 000 vállalkozás. Ez már igazán szép szám. Ennyi vállalkozást vajon megvizsgáltak, hogy ki tudják fizetni a pénztárgép cseréjét? Minek a rovására fizetik ki a vállalkozók a megélhetésük, a banki tartozásuk vagy a bérletre, bérleti díjra nem jut?

Egészen biztosan vannak vállalkozások akik már a tűréshatárt súrolják. A tulajdonosok azért dolgoznak, hogy befizessék a törvény által meghatározoztt járulékot és adókat. 

K

Elmondta: az érintett vállalkozók, vállalkozások száma eléri a 180 ezret, ezek részben a társasági adó alá eső és eva szerint adózó vállalkozások, illetve egyéni vállalkozók is vannak.

Varga Mihály elmondta, hogy a kompenzációt azok a vállalkozások, illetve egyéni vállalkozók kaphatják, amelyeknek az éves árbevétele nem ér el az 500 millió forintot, ezek a vállalkozók egyúttal nem rendelkezhetnek adótartozással, és nem állhatnak csőd- vagy felszámolási eljárás alatt, és nem alkalmazhatnak feketén dolgozókat. A kormány arról is határozott, hogy az adózó vállalkozók esetében csak meghatározott számú pénztárgép cseréjét, maximum 5 pénztárgép bekötését támogatja a kormány.

A támogatás csak az kaphat akik nem rendelkezhetnek adótartozással, mennyien tudják megvenni kedvezménnyel? Felmérték azt, hogy hány ilyen cég van? Ma még nincs adótartozás, holnap már lesz ha így folytatják vezetőink.

K

Megtaláltam azt, hogy kinek jó, a tanfolyam szervezőknek, a pénztárgép vásárláson túl még tanfolyam költség is lehetséges. Nem hiszem, hogy normális az, hogy egy átlagpolgártól azt várják el, hogy mindenben profi legyen. Saját foglalkozásában, tövény tudásában, kommunikációban, számla olvasában és még ki tudja még miben....?

Mellékelem az egyik tanfolyam díját. Íme:

K

Akciós ajánlat:

Ha jelentkezése beérkezik cégünkhöz 2013. május 29-éig, akkor a részvételi díj: 46 890 Ft + áfa helyett 42 201 Ft + áfa!

Részvételi díj:

Ha a jelentkezése cégünkhöz 2013. május 29-e után érkezik be, úgy a részvételi díj: 46 890 Ft + áfa. A részvételi díj tartalmazza az oktatást, az előadás írásos szakmai anyagait, a kávé és üdítők költségeit.

Kedvezményes részvételi díj:

Ha egy cégtől kettő vagy annál több résztvevő jelentkezik, 10% kedvezményben részesülnek.

A téma feldolgozásának módja:

előadás, szakmai vita – kérdésekkel, válaszokkal.
A szemináriumot elvégzőknek a helyszínen személyre szóló oklevelet adunk át.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.