Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kádár János és kora

2012.06.30

·         -* Olyan emberek akik kommunistáznak a saját bődületes butaságukat árulják el. Nem ismerik csak nagyjából az új kori,   történelmünket. A 60 70 80-as években nem lakoltattak ki egyetlen családot sem. De azt is látni kell hogy történelmünk során annyi lakás sem épült mint akkor. Nem ismerték a létbizonytalanság fogalmát. És nézzünk körül most mi van. Most csak a csókosoké a jólét.

-*Azért fantasztikus. Századik SZÜLINAPJÁN JANI bácsinak nagyon FURMÁNYOSAN fejezik ki, szavaikat, mondataikat, az ELVTÁRSAK-ELVTÁRSNŐK. Én szinte gyerek vóltam a KÁDÁR rendszerben, mi nem foglalkoztunk a POLITIKÁVAL, de mint GYEREK nekünk ŐRŰLT jó vólt.

·         -*utólag bármit lehet rákiabálni. de akkor nem az volt a beszédtéma,- hány gyerek éhezik,? kit tesznek ki a lakásából,? Gyerekként én is azt láttam van étel, ingyen jártam iskolába, elmentünk nyaralni a házak mint a gomba nőttek ki a földből. A munka értéke megvolt. Épült –szépűlt a város , a falu. A szüleink dolgoztak, de azért hogy legyen új ház, új bútok, szép ruha, --ÉS LETT! Jó volt gyereknek lenni!!

Táboroztunk, szakszervezeti üdülőben üdültünk, Balatonnál nyaralhattunk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest

(Sóó Katalin, 2012.06.30 11:26)

Az OTP-ben elhelyezett pénzünk kamatozott, nem fogyott. Ma az anyám nyugdíját utaltatjuk havi kb 4000 Ft költségbe kerül. Miért jó az édesanyámnak? Kinek fizet? Miért fizet? 86 éves egész életében takarékos volt.
El akarják venni a nyugdíja egy részét, igaz ruha már nem nagyon kell neki. De segítség kell és azt meg kell fizetnie.