Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2010. január 5.
Talpra állítaná az országot
Fórumra invitálta az érdeklődőket a szerencsi Rákóczi-várba az Összefogás Párt. A január 5-i választási programismertető rendezvényen Szepessy Zsolt pártelnök tájékoztatta a jelenlévőket törekvéseikről. Mint elhangzott, az Összefogás Párt a tavaszi országgyűlési képviselő-választáson a parlamentbe jutva szeretne tevékenyen részt vállalni Magyarország talpra állításában.
- A nemzet szekerét nem jobbra vagy balra, hanem a meglévő súlyos problémák orvoslásával előre szeretnék lendíteni – hangsúlyozta Szepessy Zsolt, aki az ország jövője szempontjából kiemelkedő jelentőségűnek nevezte a mezőgazdaság felvirágoztatását, ami a hazai ipar fellendítésének is a záloga. A párt fontosnak tartja a közbiztonság megerősítését, a magántulajdon védelmét és olyan szociális ellátó rendszer kialakítását, ami a valóban rászorulóknak nyújt támogatást. A fórumon elhangzott: az Összefogás Párt minden jó szándékú embernek kezet nyújt, aki kész az együttműködésre céljaik megvalósításában.

Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke és Mali Zoltán 2010 01 19 reggeli tévéinterjúját a következő linken érhetitek el:

http://osszefogas-part.hu:80/2010/01/19/tuntetes-egy-normalis-orszagert/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.