Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ide írhatnak azok akik az Összefogás Párt elveivel egyetértenek. Barátok, ismerősök, üzleti vevők minden lakos aki tenni szeretne a mi elveink szerint. Pártoló tagok, szimpatizánsok, akik személyesen támogatnak. Nem csak Pestszentimréről! Várom a jelentkezéseket. Telefonon is hívhatnak. +36-70-314-6374 Csatlakozás Ha egyetért céljainkkal, és képesnek érzi magát, hogy politikusként képviselje helyi közösségét, vagy csupán szimpatizál törekvéseinkkel és segítené munkákat, akkor lehetősége van csatlakozni az Összefogás Párthoz. Tagfelvételi kérelmét az info@osszefogas-part.hu címre írott bemutatkozó levelében jelezze. Nagy Katalin: email:Kata@floppyhaz.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Eco Slim Vélemények és ajánlások

(JosefaRice, 2018.11.17 17:42)

Estou feliz por ter comprado este produto. Eu não posso esperar para perder meus quilos indesejados teimosos nas próximas semanas! Eu definitivamente recomendo este para os meus amigos. Estou certa de que eles vão adorar. GASPAR, 23. Mi a helyes út? Zsírt égetni sport és diéta nélkül nem lehet. <a href=http://infazavr.org/bioretin-krem-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ertekelesek-hasznalati-tippek.php>http://infazavr.org/bioretin-krem-magyarorszagon-vasarloi-velemenyek-es-ertekelesek-hasznalati-tippek.php</a> Más web-oldalakon, a hivatalosn kívül, ne vásárolja a krémet, mivel ott nem fog kapni eredetit, a hamisítvány pedig, amely nem lehet hatékony és biztonságos használatú. Ezenkívül a gyártó ára jóval alacsonyabb és hozzáférhetőbb. Magában a megrendelésben nincs semmi bonyolult – ezt egy nem igazán gyakorlott felhasználó néhány perc alatt elvégzi: Először a honlapon betöltésre kerül a nyomtatvány forma.

refianna@externet.hu

(Réfi Anna, 2010.01.19 20:26)

Valóban az emberek fejében kellene egy kis rend.Egy országot próbálnak irányítani,úgy,hogy az apró építőembereket figyelmen kivül hagyják.Ekkor kell az építőembereknek tenniük valamit és nem sodródni az előre felépített kőfalak között.Meg kell állni és gondolkodni, majd tenni is valamit a közöny ellen.Mindenki beburkolózik és csak a saját érdekét próbálja érvényesíteni erkölcsösen-erkölcstelenül.Erkölcs? Ismeri még valaki ennek a szónak a jelentőségét? A lányaimat így nevelem és sokat harcolnak az életükbe,de tudják: megéri. Nagyon nehéz úton járnak - mert példamutatónak lenni nagyon nehéz a mai világba - de a lelkük nyugodt. Nincs lelkiismereti problémájuk,mert a céljaikért maximálisan mindent megtesznek,harcolnak,elmondják a véleményüket alátámasztott érvekkel.Én is így élek. Sosem hagyom szó nélkül a "nem érdekel,nem az én dolgom" hozzáállásokat.Havonta több panaszkönyvben szerepel az aláírásom,mint a lányok ellenőrzőjében.És mindig nekem lesz igazam.És csak azért,mert szóltam és a megoldásra utat is mutattam.Kevés a megfelelő felvilágosítás,tájékozatlanok vagyunk,nem merünk kérdezni.Ezek okozzák legtöbbször a mindennapi életünk problémáit.Kínosnak érezzük,ha már kétszer kérdezünk valakitől.Ne érezzük!!! Tegyük meg nyugodtan,illedelmesen és ha még sem érünk el eredményt vegyük a fáradságot végig vinni a minket ért sérelmeket.Ha az ELMŰ rossz számlát küld: tegyük szóvá/írássá addig míg eredményes lesz.Csak elkezdeni nehéz,de a mi utódaink fogják ennek a hsznát venni.És ha célt értünk,olyan sikerben lesz részünk,ami anyagiakra nem váltható.És elmondhatom a többieknek,hogy így kell tenni.Ha nekem sikerült,akkor másoknak is. Ha folyamatosan harcolunk,akkor még visszatérhet a sarki közért,a hentes,a zöldséges,akivel jókat beszélgetünk.De nekünk kell észrevenni azt a sok szemetet,amit a bevásárló-központok el akarnak adni NEKÜNK.Szabad választásunk,hogy megvesszük vagy sem.Ha nem akarom,akkor nem veszem meg.Inkább veszem a magyar terméket,mert így az országban marad az a pénz,amit visszafordítanak az én szolgálatomra.És akkor talán Pestszentimre azon része is csatornázott,jó úttal,megfelelő járatsűrűségű tömegközlekedéssel lesz ellátva,ahol nem lakópark vagy társasház épül.Mert nézzünk szét egy kicsit.
Intenzíven elindult a csatornázás,míg a beépítésre váró - ilyen,olyan tulajdonú - ingatlanokon kinőttek a társasházak,lakóparkok.Aztán semmi.Elfogyott a telek,megállt a csatorna.Érdekes. Talán nem 2010-re "ÍGÉRTÉK" a teljes csatornázottságot? de hát környezetszennyező csak akkor leszek,ha már nagylelkűen adtak csatornát.Én,önmagamtól nem lehetek környezetbarát.Nincs jogom a csatornához,mert "csak" 1975 óta élek itt és nem lakom lakóparkban,társasházban egy olyan "szigorúan kertvárosi" övezetben,ahol a szomszéd köszön,gyerekek együtt játszanak az utcán,jókat nevetünk,figyelünk egymásra.Hát ennyi az én bűnöm.És szennyezem a saját környezetem az emésztővel,fizetem a nagyon drága szennyvízszippantást.De hát ez nem számít a magát önkormányzatnak nevező valamilyen emberi közösségnek.A lényeg a telekbeépítettség.Rá a szomszéd bácsira,nénire,akinek nincs magánszférája.Nézheti a 10 méteres tűzfalat,keresheti a napot,ami addig a virágait és őt éltette.És még sorolhatnám.Úgy gondolom hirtelen,első szuszra ennyi elég is.